Kosten

Kosten voor een videomemoire

Videomemoires vervaardigen is altijd maatwerk! Maar om u een indicatie te geven wat dit gaat kosten hebben we 3 pakketten samengesteld waar u een keuze uit kunt maken.

 

Economy: vanaf 999 euro (exclusief btw)

U heeft al een videomemoire voor 999 euro ex btw. Voor dit economy-pakket bellen wij met u om te horen wat uw wensen zijn. We maken een interview-afspraak en we monteren later het interview tot één mooi geheel in onze eigen studio. Foto’s die we ter plekke vanuit uw familiealbum opnemen kunnen we gewoon verwerken in de montage. Maar eventuele familiefilms die moeten worden omgezet in digitaal materiaal vallen buiten dit standaardpakket. Maar u krijgt wél een professionele audio- en videobewerking en een Blue Ray, DVD of USB stick met de professioneel vervaardigde videomemoires.

 

Standaard: vanaf 1499 euro (exclusief btw)

In het standaard pakket komen we eerst bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. We maken een afspraak voor het interview wat we bij u thuis –of op locatie- opnemen. Daarna inventariseren we al uw beeldmateriaal (film/video/foto) en schrijven we het interview helemaal uit. U krijgt de tekst van ons toegestuurd zodat u op uw gemak kunt aangeven welke uitspraken u graag in uw videomemoire gemonteerd zou willen zien en welk beeld we hierbij kunnen gebruiken. U krijgt vóór de montage een indicatie van de onkosten voor het overzetten van eventuele filmpjes, video of foto’s op digitaal formaat. Dit onderdeel laten wij in de regel extern uitvoeren bij gespecialiseerde bedrijven zodat u verzekerd bent van de beste beeldkwaliteit. We monteren uw videomemoire op Blue Ray, DVD of op een speciale USB stick zodat uw levensgeschiedenis digitaal is vastgelegd voor de latere generatie.

 

Luxe: vanaf 1999 euro (exclusief btw)

Met dit luxepakket krijgt u nóg meer invloed op uw eigen videomemoire en kunt u desgewenst ook een tweede spreker en een tweede interviewlocatie toevoegen aan het opnamepakket. Ook krijgt u een (eventuele) hermontage zodat u na ontvangst van uw videomemoire nog kunt bijsturen in het definitieve beeldverhaal. Met dit luxe-pakket weet u 100% zeker dat uw videomemoires tot op de komma nauwkeurig úw weergave van de werkelijkheid is. U heeft immers in elk stadium de gelegenheid gehad om uw videomemoire ‘bij te sturen’. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat!